Recensioner och analyser av film och video

Marley and me


skrivet den 08 dec av Admin, klockan:12:53
Jag och en kompis skulle träffas hemma hos mig för inte så länge sedan för att titta på en rolig film. Av någon anledning så valde vi Marley and me som då ska vara en feel-good-film tänkte vi. Men det var bara det att vi antingen inte var på det humöret just då eller jag vet inte vad men det visade sig att den här filmen inte var vad vi skulle ha sett just då. Både hon och jag bara grät hela filmen igenom och det som skulle vara en mysig hemmakväll förvandlades till en massa tårar. Filmen är verkligen bra. Det tycker vi båda två men det skulle inte ha varit den filmen som vi såg just då helt enkelt. Jag måste testa att se om den här filmen någon gång känner jag. Jag vet inte hur många av er som har sett den här filmen men det skulle verkligen vara intressant att höra vad ni tyckte om den.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt