Recensioner och analyser av film och video

Titanic i 3D


skrivet den 07 dec av Admin, klockan:12:52
Som det säkert redan är bekant för de flesta av er så kan man ju nuförtiden se en hel del filmer i 3D. Jag tror nog att många av er liksom jag tycker att detta är en speciell upplevelse. Jag personligen ser till att så ofta jag kan och går på bio se filmer i just 3D. Sedan är det inte alltid de filmer som man själv skulle föredra att se som visas i 3D men jag tycker att det ändå är värt att göra det eftersom det blir en helt annan upplevelse. Den senaste filmen som jag såg i 3D var Titanic som det pratades mycket om när den kom och skulle visas i det här formatet. Den här filmen var u en favorit att se även vanligt men nu då i synnerhet så jag måste nog säga att det helt klart är en av mina favoriter.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt